Aptauja par bezmaksas atvērtā pirmkoda programmatūras izmantošanu


Latvijas Pašvaldību savienība aicina piedalīties projekta OSEPA aptaujā par bezmaksas atvērtā pirmkoda programmatūras izmantošanu.
Aizpildot šo aptauju Jūs veicināsiet bezmaksas atvērtā pirmkoda programmatūras izplatību un plašāku izmantošanu Eiropas publiskajās valsts pārvaldē.
Anketas aizpildīšanu Jūs varat veikt internetā pēc šādas adreses: https://osepa.epigenesys.co.uk/index.php?sid=34114&newtest=Y&lang=en 

Īsa informācija par OSEPA projektu.
OSEPA ir ES atbalstīts projekts - Atvērtā koda programmatūras izmantošana Eiropas publiskajā pārvaldē/ Open Source software usage by European Public Administrations.
OSEPA projekta mērķis ir pievērst uzmanību potenciālajiem ieguvumiem no atvērtā koda programmatūras izmantošanas publiskajā pārvaldē un identificēt šķēršļus tā ieviešanai un izplatīšanai. Projekta mērķis ir izpētīt iemeslus, kādēļ publiskā administrācija vēl nav pārgājusi uz atvērtā koda programmatūras programmām un izstrādāt vadlīnijas tām publiskās pārvaldes iestādēm, kuras ir gatavas to darīt, balstoties uz jau esošajiem veiksmīgajiem piemēriem. Lai šos mērķus sasniegtu, projekta laikā tiks veikti šādi uzdevumi:
•             Veikts Eiropas līmeņa pētījums par atvērtā koda programmatūras izmantošanu publiskajā pārvaldē ar mērķi identificēt un raksturot esošo situāciju.
•             Publicētas labās prakses vadlīnijas un rekomendācijas ar mērķi ietekmēt politikas veidošanas procesu ES un reģionālā līmenī.

Vairāk par projektu lasiet: www.osepa.eu

Šīs aptaujas rezultāti palīdzēs OSEPA projekta grupai noteikt galvenos faktorus, kas traucē plašākai bezmaksas atvērtā pirmkoda programmatūras izmantošanai un ietekmēt šo faktoru novēršanu visā Eiropā.

Mēs augsti vērtēsim Jūsu iesniegto kontaktinformāciju, bet tā nav obligāta. Ja Jūs iesniegsiet savu kontaktinformāciju mēs būsim priecīgi nosūtīt Jums aptaujas rezultātus. Jūsu kontaktinformācija būs konfidenciāla un tiks izmantota tikai šīs aptaujas mērķiem. Jūsu dati netiks nodoti trešām pusēm ārpus šī projekta.

Jums ir iespēja jebkurā brīdī pārtraukt un saglabāt savu anketu, lai atsāktu tās pildīšanu Jums pieņemamā laikā.

Izsakām Jums vislielāko pateicību par Jūsu laiku, ko veltīsiet aptaujas anketas aizpildīšanai.

Anketas aizpildīšanu Jūs varat veikt internetā pēc šādas adreses: https://osepa.epigenesys.co.uk/index.php?sid=34114&newtest=Y&lang=en 

Anketas jautājumi ir angļu valodā, lai neradītu liekas problēmas ar terminu skaidrojumiem.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Pašvaldību kontaktinformācija - uz kartes

ERAF 2020 IKT "Rīgas projekta" prezentācija

Pašvaldībām būs jāveido savs reģistrs