LPS IT apakškomitejas izbraukuma sēde Jelgavā

24.janvārī pēc ilgāka pārtraukuma tomēr notika pašvaldību IT speciālistu tikšanās, kas tika nosaukta kā LPS IT apakškomitejas izbraukuma sēde.
Oficiālāks apraksts par notikušo meklējams LPS mājas lapas ziņu sadaļā -šeit.

Nedaudz neformālāk par pašu pasākumu.
Pirmkārt - jau prieks, ka pasākums tiešām notika - bija ieradušies pārstāvji gan no Ventspils, Jūrmalas, Jēkabpils, Cēsīm, Līvāniem, u.t.t. Bija bažas, ka dēļ laika apstākļiem un dēļ tā, ka pasākums nenotiek Rīgā varētu būt mazāks dalībnieku skaits. 
Otrkārt - PALDIES Jelgavas domes pārstāvjiem gan par telpām, gan par savām prezentācijām, gan par sarūpēto interesanto ekskursiju!
Treškārt - paldies biznesa kompānijām ("Komerccentrs DATI grupa" un "Belam") par līdzdalību pasākuma organizēšanā un tiešām interesantiem risinājumiem.

Manuprāt pasākums bija izdevies salīdzinoši labi. Jā, nedaudz pārsniedzām laika grafiku, jo VRAA pārstāve V.Narnicka sniedz apjomīgu pārskatu par VRAA aktivitātēm IT jomā. Aktivitātes ir daudz, it kā arī pašvaldības tajās ir iesaistītas, bet tomēr gribētos vairāk informācijas par katru no aktivitātēm un plašāku pašvaldību informēšanu, kas no VRAA puses arī tika apsolīts. 

Man šķita interesantas arī biznesa kompāniju prezentācijas gan par video novērošanas kamerām (Komerccentrs DATI grupa), gan arī "Belam" demonstrētais "Microsoft" "Lync" risnājums.

Žēl, ka laika trūkuma dēļ mājiniekiem nebija iespējas plašāk pastāstīt par saviem risinājumiem. Tas  jāņem vērā, kad plānosim turpmākās šādas izbraukuma sēdes.

Pasākuma prezentācijas:

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Pašvaldību kontaktinformācija - uz kartes

ERAF 2020 IKT "Rīgas projekta" prezentācija

Valsts IKT pārvaldības vadītāju paplašinātais forums