2014.gada nominācijas

2015.gada 26. janvārī publiskoti pirmie „Latvijas e-indeksa” mērījumu rezultāti, kas raksturo pašvaldību un valsts iestāžu e-vides attīstības līmeni. 

Pašvaldību vidū augstākos rezultātus republikas nozīmes pilsētu grupā uzrāda Valmiera, lielo novadu grupā – Dobeles novads un mazo novadu grupā – Strenču novads. Savukārt starp valsts iestādēm ministriju grupā augstākie rezultāti ir Finanšu ministrijai un iestāžu grupā – VAS Ceļu satiksmes drošības direkcijai - vairāk informācijas par mērījumiem, par rezultātiem e-indeksa mājas lapā - www.eindekss.lv 



2015.gada 27.janvārī  LATA valde ir noteikusi konkursa  “Latvijas atvērto tehnoloģiju asociācijas balva 2014″  katrai kategorijai 3 nominantus. Sadaļā "Publiskais sektors - Atvērtākā iestāde" nominēti:
Kocēnu novada dome – par atvērtu standartu un tehnoloģiju izmantošanu, ieviešot Ģeogrāfisko informācijas sistēmu un  virtuālas datorizētas darba vietas.

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs – par publiskā sektora datu atvēršanu sabiedrībai, piedāvājot pamata informāciju par Reģistrā reģistrētajiem subjektiem lejupielādēt jebkuram interesentam bez maksas mašīnlasāmā formātā (CSV failā).

Smiltenes novada dome – par  atvērtā koda programmatūras plašu pielietojumu Smiltenes novada domē un pakļautajās iestādēs.

Galvenās balvas ieguvēji tiks nosaukti un apbalvoti 2015. gada 19. februārī  konferencē “Atvērtā Eiropa: atvērtie dati atvērtai sabiedrībai”.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Pašvaldību kontaktinformācija - uz kartes

ERAF 2020 IKT "Rīgas projekta" prezentācija

Pašvaldībām būs jāveido savs reģistrs